A weboldal akadálymentes változatához kattintson ide!

Az Új Széchenyi Terv keretében elnyert pályázati támogatás segítségével végzi a Factory Creative Studio Kft. az eWarRoom premiertervező szoftver kifejlesztését. Az eWarRoom rendszer első verzióját a cég az HBO Holding Zrt. számára készítette.

A jelenlegi fejlesztés során az akkor szerzett tapasztalatokra támaszkodva most egy olyan komplex szoftver készül, amely szabadon illeszthető bármilyen meglévő televíziós műsorszóró rendszerre és számos új innovatív funkciót biztosít felhasználói számára.

Az eWarRoom premiertervező szotfver új perspektívát kínál a premierfilmek vetítési stratégiájának szerkesztésérhez, amely új piaci lehetőségeket nyit meg a rendszer átfogó értékesítésére, és lehetőséget biztosít a különféle filmbeszerzési szcenáriók egyidejű verzionált kezelésére. Emellett speciális kimenetek segítségével képes együttműködni más célszoftverekkel – például nézettségfigyelő eszközök –, ezáltal nyújtva hatékony támogatást a megfelelő műsorváltozat megtervezéséhez.

A szoftver olyan rugalmasan beállítható szabályrendszer szerint működtethető innovatív felülettel fog rendelkezni, amely lehetővé teszi a párhuzamos folyamatok egyszerre történő szerkesztését valamint kezelését.