A weboldal akadálymentes változatához kattintson ide!

A Factory Creative Studio Kft. 12 éve alapított vállalkozás. A cég történetének első éveiben fő profilja a tervezőgrafikai tevékenység volt. Bár az elmúlt több mint egy évtizedben cégünk portfóliója jelentősen bővült, mindig is ragaszkodtunk ahhoz, hogy kreatív részlegünket fenntartsuk. Az alapítás óta nagyon sokat változott üzleti környezetünk, ma már nem csupán Magyarországra, hanem külföldre is dolgozunk. Tapasztalataink szerint az újabb megbízások megszerzésénél sokat nyom a latba, ha egy ügynökség teljes spektrumában képes lefedni a kommunikációs szolgáltatásokat, legyen szó nyomdai anyagok tervezéséről és gyártásáról, webes felületek fejlesztéséről és grafikai kivitelezéséről, okos telefonokra és televíziókra történő fejlesztésekről és Facebook-kampányokról.

Azoknak a cégeknek, amelyek a hazai és külföldi piacon egyaránt versenyképesek szeretnének maradni, nem csak magas színvonalú szolgáltatást kell nyújtaniuk, hanem lépést kell tartaniuk a technológiai fejlődéssel is. A Factory Creative Studio Kft. tulajdonosai mindig is nagy gondot fordítottak arra, hogy munkatársaikat a legmodernebb technikai eszközökkel szereljék fel, amely biztosítja a hatékonyságot, a zökkenőmentes munkamenetet.

A cég alapítása óta folyamatosan hajt végre technológiai bővítéseket. Mivel az elmúlt években az online üzletágunk jelentősen erősödött, az eddigi fejlődésünk ütemének fenntarthatósága érdekében mindenképpen szükségesek voltak ezek a beruházások. Szolgáltatásaink túlnyomó részt online felületeken érhetők el, ezért szerverparkunk korszerűsítése mindenképpen elengedhetetlen volt. A két nagy teljesítményű szerver beszerzésével szolgáltatásaink bővülését, ügyfélkörünk növekedését értük el. Emellett célunk volt az is, hogy a megnövekedett munkavállalói állomány zökkenőmentesen tudja a munkáját végezni.

Mindezek biztosítása érdekében 2011 első negyedévében a két nagy teljesítményű DELL PowerEdge R710 típusú szervert szereztük be.

A technológiai korszerűsítés második fázisában szereztük be a CANON IRC2380i multifunkciós fénymásológépet. Tervezőgrafikai cég lévén számos nyomdaiipari terméket tervezünk, gyártunk. Elengedhetetlen volt számunkra ez a multifunkciós fénymásoló, segítségével a nyomtatás, szoksorosítás felgyorsult, költséghatékonyabb lett. Továbbá fontos volt az is, hogy A3-as méretben is tudjon nyomtatni, eddig ezt házon belül nem tudtuk megoldani.

Cégünk számára fontos, hogy kollégáink modern, gyors, megbízható eszközökkel dolgozzanak, szükség esetén cég falain kívül is képesek legyenek munkavégzésre. Fontos, hogy egy üzleti találkozóra, prezentációra saját eszközeiket igénybe véve készülhessenek, illetve üzleti útjaikon használhassák azokat. Ezért a technológiai korszerűsítés harmadik körében számítógépeket vásároltunk:

  • 3 db iMac 27″
  • 2 db MacBook Pro 15″
  • 1 db MacBook White
  • 2 db MacBook Pro 13″
  • 1 db Mac Pro konfiguráció

A technológiai fejlesztés negyedik fázisában olyan szofvereket szereztünk be, amelyek kollégáink munkájához (grafikai tervezéshez, adminisztrációhoz) elengedhetetlenül szükségesek:

  • Adobe Creative Suite szoftverek
  • Apple iWork ’09

Az elmúlt években jelentősen megnövekedett a televíziós ipar számára készült projektjeink száma: összmunkáink 60%-át már jelentős hazai és nemzetközi televíziós ügyfeleknek készítjük. A kamerák kiváló minőségű rövid- és reklámfilmek, klippek, animációk készítésére alkalmasak.

Ahogyan korábban rámutattunk, ügynökségünknél nagyon fontos, hogy integrált szolgáltatásokat nyújtsunk hazai és külföldi ügyfeleinknek. Akár szegedi, akár Los Angelesből érkezett megrendeléseket teljesítünk, a hatékonyság és a megbízhatóság jegyében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy cégünk saját alkalmazottai teljeskörű szolgáltatást tudjanak nyújtani. Ezért vásároltuk meg 2012 év második negyedévében a két darab Canon kamerát. A kamerákat sokrétűen fel tudjuk használni: a megrendelőink által rendelt vírus- és egyéb kampányfilmek forgatására (az Európai Unió által is támogatott Energiavámpír kampányhoz a vírusfilmeket már ezekkel a kamerákat készítettük), cégen belüli oktatások során, PR filmek forgatására, valamint céges események dokumentálására is

Mivel az offline piacon is egyre inkább erősödik a verseny, célunk, hogy cégünk ezen üzletágában is fenntartható legyen a fejlődés, így elengedhetetlenül fontos volt a Canon iPF8300 nyomtató beszerzése, mellyel jelentős piaci előnyre tettünk szert a régióban. A modern nyomdagép megvásárlásával a Factory egy új üzletágát vezetjük be. Mivel ebben az esetben saját magunk rendelkezünk a gyártás felett, a munkafolyamatok gyorsabbá, hatékonyabbá váltak, a megrendeléseket rövidebb határidővel tudjuk teljesíteni. A pályázat keretén belül még beszerzésre került egy, a nyomtató kiegészítő részét képező Evolution vágó.