A weboldal akadálymentes változatához kattintson ide!

Nagyvállalati üzleti folyamatokra optimalizált, központosított POS-készítő szoftver kifejlesztése

Az Új Széchenyi Terv keretében elnyert pályázati támogatás segítségével a Factory Creative Studio nagyvállalati üzleti folyamatokra optimalizált, központosított POS (Print of Sale) készítő szoftver fejlesztését végzi, amely perszonalizált, platformfüggetlen, online kiadvány- illetve marketing anyag szerkesztő-sokszorosító eljárás kialakításán alapul. A fejlesztés a Factory Creative Studio és a Szegedi Tudányegyetem szoros együttműködésével valósul meg.

A szoftver alkalmazásával lehetővé válik kiadványok és marketinganyagok nyomdai minőségben történő online generálása egy felhasználóbarát szerkesztői felületen. Segítségével a kötött arculati elemek felhasználásával a közvetlenül bevitt dinamikus tartalmakból szerkeszthető kimenettel rendelkező komplex rendszer jön létre, amely  a rendszerbe épített automatizált modulok révén, tervezőgrafikus jelenléte nélkül nagy mennyiségben képes kiemelkedő minőségű kiadványok és marketinganyagok előállítására,

Ezek előállításának időbeli-, minőségi- és költséghatékony menedzselése főként a  multinacionális cégek, a hazai áruházláncok, valamint a több leányvállalattal, telephellyel rendelkező nagyvállalatok esetében fontos, amelyeknél a különböző helyszíneken  eltérő időpontokban, de ismétlődő jelleggel van igény egységes, a minőségi és formai előírásoknak megfelelő marketinganyagok, kiadványok létrehozására,
Jelenleg a piacon nem létezik hasonló komplex megoldás, emiatt a marketing és kommunikációs anyagok ezen kritériumoknak megfelelő előállítása komoly problémát jelent az említett területen érdekelt vállalatok és szervezetek (pl. kormányzati szervek) számára.

A kifejlesztésre kerülő komplex rendszernek köszönhetően az előállított dokumentumok a tervezőgrafikus jelenléte nélkül aktualizálhatóak, például a termékfogyás vagy a különböző akciók függvényében úgy, hogy valósidejű ellenőrzést tesznek lehetővé a felhasználók számára. A szoftver teljeskörűen illeszkedik az áruházláncok belső IT-rendszeréhez, amelyből automatikusan nyeri a gazdasági és üzleti információkat.

A komplex rendszer részeként kialakításra kerülő, egyedi integrációs réteg lehetővé teszi, hogy a POS-készítő szoftver a célcsoportoknál alkalmazott különböző IT- rendszerek bármelyikéhez illeszthető legyen.